24 April 2024, 10:41 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

День секретаря!

Якщо знову заглянути в розгорнутий календар святкових та пам’ятних дат, то Ви побачите, що 24 квітня позначено як «Міжнародний день секретаря».

    Щиро вітаю всіх секретарів, секретарок, в тому числі і партійних, -перших, других та третіх, всіх тих, хто знає, буде, хоче і може святкувати цю дату!!!!!.

   Саме слово секретар не таке вже і просте, адже в ньому закладена саме суть, - це людина, яка знає та тримає певні секрети,- я так розумію , і від нас з Вами..

     Але що нам до міжнародного або комта соц. партійного секретаря,  хочеться   поговорити про свого, житомирського, а точніше …новообраного секретаря Житомирської міської ради.

    Для багатьох «як грім серед ясного неба»  було запропонована міським головою та обрана конституційною більшістю  кандидатури Цимбалюк Любові Володимирівни.На цю , певного часу  по- справжньому  конфліктну і вкрай важливу посаду в міській управлінській  ієрархії.

    Хотілось би поговорити ,власне, про саму Любов Володимирівну, яка після обрання зайняла друге за впливовістю важливе  місце в  Житомирській міській владі.

   Скажу відверто, що не багато про нового секретаря публічної  інформації, я би сказав, - за мало. Член комісії з питань міського бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій,  приватний підприємець мережі косметично-перукарських салонів «Шарм» та ще де чого в місті та в межах Житомирського району. Ще, де що на теплих берегах, які омивають чорне та середземні моря Про неї кажуть просто: як для заможної людини, - скромна, порядна жінка, яка зуміла в не прості 90- роки, так і в наш час, зробити не тільки бізнес, але і залишитись вірною певним принципам, в першу чергу дотримуватись слова,  а це в наш час ой, ой, як багато означає…

    Не хочу, та і не маю права  більше «співати деферамби»  новому секретарю, нехай реальні практичні справи та час все самі розставлять на свої місця, але маю констатувати, що в раду прийшла абсолютно нова особа з  певним практичним баченням та сталими   світоглядними позиціями.

     Мене тішить те, що цього разу міський голова, чи то свідомо чи ні, прислухався до суспільної думки  та  «широких кіл громадськості»  запропонувавши кандидатура Л.Цимбалюк. Сама ж Любов Володимирівна має виправдати ці сподівання стати справжнім секретарем Житомирської міської ради для всіх і кожного, віднайти ключик до секретів кожного міського депутата, в певній мірі кожного мешканця міста, а вони старі як світ: пристойне життя  сьогодні, така ж перспектива на завтра, то як то люблять  говорити у нас «аби не було війни», і у Житомирській раді теж…

Тож - з днем секретаря!!!!!