24 April 2024, 04:03 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

З Днем Народження, Житомире!

День міста - це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією.

Разом з тим, це величне свято є даниною пам’яті наших предків, які упродовж багатьох століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та зміцнювати своєю працею.

 Дякую всім мешканцям Житомира, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.

Майбутнє процвітання Житомира залежить від всіх нас, від нашої щоденної праці і турбот про місто, від нашого бажання зробити своє місто красивим і благополучним.
Від чистого серця вітаю вас із Днем міста!

Нехай Бог благословить наше місто і пошле його мешканцям міцне здоров’я, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах.

Нехай же зростає та процвітає наше улюблене місто!

Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу дієву громаду, якій під силу і керувати містом, і будувати його для нащадків.

 

З Днем міста!

 

З повагою

Володимир Піньковський