29 March 2024, 15:58 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

Яка Народна Рада справжня?

Справжня  Народна Рад 

        За останній тиждень – другий купу списів зламано навколо дискусії про створення «Народної Ради» в Житомирі, та і Україні в цілому.

       Інтернет ресурси просто «завалені» різноманітною інформацією про дії (без дії) цього «новоствореного» органу, його склад, грандіозні плани, і що цікаво, коментують і дають поради щодо ефективного функціонування всі, кому не лінь, і це правильно і логічно, бо можна не встигнути на «роздачу слонів», яка ось, ось вже закінчиться, і тому  є сенс швидко-швидко заявити про себе.

   Але чомусь ніхто з розумних, красивих, досвідчених і багатих людей, які апріорі та автоматично вже входять до складу «Народної Ради»(а як же може бути інакше), і не тільки вони, не додумалися банально за гуглити в Інтернеті цю гучну та «перспективну» назву.

    Ну добре, з Інтернетом зараз перебої в зв’язку з лютими морозами, але не можна не знати того, що поряд, в Житомирі та області  вже є з 2003\04 року живе, ходить, діє біля п’ятисот  дійсних членів Всеукраїнського громадського об’єднання «Спілка громадських організацій «Народна Рада», і не більше, і не менше…

   До речі, до складу цієї легальної, юридично зареєстрованої спілки тільки на Житомирщині входить біля тридцяти громадських організацій, а в самому Житомирі чисельний склад складає понад 250 осіб з солідними  значками на лацканах, як правило дорогих  піджаків та не менш солідними посвідченнями.

довідково: 19.12.2003 року Міністерство юстиції України зареєструвало компанію Всеукраїнська громадська організація «Спілка громадських організацій України «Народна Рада» основною діяльністю згідно КВЕДу є: «ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, Н. В. І. Г.». Статус – юридична особа, форма власності – приватна, місце знаходження - м. Київ, Оболонський район,керівник Лукашевич Надія Іванівна родом з Черкащини,член парії «СОЮЗ». Головою цієї партіє депутат ВР АР Криму Лев Юлійович Миримський, відомий, як активний діяч щодо об’єднання слов’янських «братніх» народів та блокуванням з партіями: «Вітчизна», «Словянська партія», «Центр»,блок «КУЧМА», тощо…

    Далі ще цікавіше, вже в дещо під забутому 2012 році виборів до Верховної Ради на «Народну Раду» «поклав око» Віктор Медведчук, та залучив до «взаємовигідної» співпраці , на що ВГО «Народна Рада» з радістю погодилася.

   На сьогоднішній день є інформація про те, що така плідна співпраця продовжується , а з прийняттям рішення про створення «Народної Ради» в Житомирі( і не тільки)в 2014 році  обов’язково набуде  якісно інших форм та перспектив для, власне самої Народної Ради та всіх, всіх, всіх хто причетний до до цих Рад  якимось боком протягом останніх десяти років, - і не сумнівайтеся!

  Ну і симбіоз я Вам скажу виходить, гримуча  суміш  називається…

  Можу цю тему розвивати і розвивати, матеріалу та інформації цілий мішок, але на разі досить, зупинимося, дамо змогу вже сьогодні цілій «купі» зацікавлених осіб подумати, зважати,  поцікавитися хоча чимось трохи то активно тисніть тут:   http://b2btoday.com.ua/id/3886737

    Можливо, наступного разу свою публікацію присвячу вже  безпосередньо людям, особам, персонам, депутатам, керівникам, які стоять, стояли, або в майбутньому  хочуть стояти всі в ряд, і, напевно, по черзі будуть «рулювати» Народною Радою  в славному місті Житомирі та і цілій області!

 

  Володимир Піньковський