25 April 2024, 13:24 Житомир: °C
Владимир Пиньковский
...

В Сочі, на "ковйор"...

 

       Президент України буде мати  зустріч з президентом Росії де  звітуватиметься  про виконання домовленостей від 17.12.2013р., і не тільки…

       Януковичу в основному прийдеться виправдовуватись за те, що неефективно керував країною останнім часом, не дав належної відсічі всяким там «бандерлогам», не залив Хрещатик та прилеглі вулиці рясною кров'ю, отже, дав слабинку за яку прийдеться нести відповідь.

       Також, недостатньо використав гарант і російські загони «ССО» (Сили Спеціальних Операцій), які по-братські надав в скрутний час «дружній» Кремль на повну, потенціал  тисяч феесбешніків, які пачками, вже і без прикриття  місцевих служб шастають  не тільки в Києві, а і в провінційних містах на Житомирщині.

        Не достатньо наш гарант використав і сучасне «ноу-хау» – «ескадрони смерті», які мали б залякати тисячі й тисячі громадян, гори гранат та інших «заспокійливих» засобів, які люб'язно надали сусіди аби навічно усмирити бунтівних братів слов’ян.

       За це все доведеться червоніючи відповісти, бо не виконав, не справляється, не тягне, одним словом – слабак…

        Але цього разу окрім докорів від старшого брата розмова піде і про абсолютно прагматичні речі, такі як призначення прем'єр-міністра та інших членів уряду Росії, вибачте, України.

        У ВВП на цю посаду завжди була тільки одна, надійна особа, це кум В.Медведчук, який гарантовано мав вивести Україну на «правильну» дорогу, але, в нинішніх обставинах це вже не просто виклик, а плювок в обличчя всьому українському народові включаючи членів «сім'ї». Тому розмова буде йти навколо компромісної фігури на кшталт давнього друга Кремля Ю.Бойко (родом з Горлівки), який безперечно гарантує обом гарантам зберегти курс «Nord Ost».

      Ще, звісна річ розмова буде йти про золото, не те олімпійське, заради якого в Сочі приїдуть тисячі спортсменів, а справжнє, яке вкрай необхідне  для стрімко падаючої економіки України, яку так «успішно» будували нинішні «господарники» та псевдо реформатори.

       Розмова на сьогодні  йде всього – на всього про 2 мільярди доларів, які мають тимчасово поправити фінансовий стан, та, які терміново і повернуться до Газпрому в вигляді сплати боргу за спожитий газ з вересня 2013 і по сьогодні.

        Думаю, це вдасться, прийметься на ура, бо ці гроші з держбюджету Росії підуть транзитом через Україну головному акціонеру Газпрому В.Путіну, якому звісно цікаво їх таким чином «інвестувати».

       Отож, безперечно одне, Янукович їде до Путіна в Сочі за детальними інструкціями щодо власних подальших дій, від чого, він так вважає, залежить його сьогодення та майбутнє. Впевнено пишу це й тому, що на днях  Ганна Герман, офіційний радник президента,  виступила  з офіційною заявою про те, що до візиту Януковича в Сочі ніяких рішень щодо зміни Конституції точно не буде! Що в чергове підтверджує думку, що сьогоднішні «очільники» України і по цей час вважають, що всі питання варто вирішувати не в Києві, не на Майдані чи вулиці Грушевського, не в стінах Верховної Ради, не з українським народом та політикумом, а в Сочі або Москві…

 

Володимир Піньковський