19 April 2024, 18:17 Житомир: °C
Олександр Шевчук
Лідер Громадського об’єднання «Живи Житомиром»

Коли подорослішає житомирський виборець?

Які перші ознаки того, що наближається день виборів?  На білбордах майорять різні політсили, в міській раді на сесії ніде яблуку впасти, в центрі Житомира видають продуктові набори. Йде активна робота на те, що виборець був як зомбі, аби купляти його було простіше.

Ситуація достатньо проста і зрозуміла, всі хочуть у крісло депутата міської ради, нагоду втрачати не можна. До старту кампанії ще місяць, а виборців купляють вже сьогодні. Найгірше те, що Революція Гідності нічого не змінила! Знову роздають продукти, працюють старі перевірені схеми. 

Замість того, щоб представляти громаді проекти розвитку Житомира, представляти шляхи вирішення важливих проблем, з якими щодня стикаються житомиряни, політичні сили знову їх купують. 

Брати продуктові пакети не гріх, але до права віддати свій голос на виборах необхідно ставитись відповідально й тверезо.

Дорогі друзі, не ведіться на політичні провокації! За 24 роки незалежності ми зробили багато помилок, давайте почнемо спочатку думати й аналізувати, а потім обирати! А не навпаки...