20 April 2024, 05:36 Житомир: °C
Cвітлана Пахольчук
Голова Житомирського обласного осередку "Громадський рух "Народний контроль"

Лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов зберігає лідерство у рейтингу найвідповідальніших депутатів ВРУ

Напередодні завершення IV сесії українського парламенту «Слово і Діло» порівняло, як виконують власні обіцянки депутати Верховної Ради.

Діапазон результатів виявився неочікувано широким: одні політики виконали більше половини зобов’язань, інші – менше 10%.

Найбільший відсоток виконаних обіцянок серед депутатів ВРУ має лідер «Народного контролю», секретар Антикорупційного комітету ВРУ Дмитро Добродомов (до речі, він уже давно очолює рейтинг відповідальності «Слова і Діла»). В активі парламентаря  64% виконаних обіцянок.

В «антирейтингу» перші сходинки посіли депутати «Опозиційного блоку» та групи «Відродження».

Детальніше: http://www.slovoidilo.ua/2016/07/14/infografika/polityka/parlamentski-vidminnyky-j-dviyechnyky.-rejtynh-personalnoyi-vidpovidalnosti-deputativ

Веб-портал «Слово і Діло» (www.slovoidilo.ua) у щоденному режимі публікує актуальні новини, коментарі, авторські статті, інфографіки, фото- і відеорепортажі про ситуацію в Україні українською та російською мовами.

Ключовим аспектом роботи «Слова і Діла» є висвітлення інформації щодо обіцянок і стану їх виконання провідними українськими політиками та чиновниками.

Мета – дотримання принципу транспарентності (відкритості) влади та підзвітність політиків і посадових осіб органів державного управління звичайним громадянам