24 April 2024, 07:27 Житомир: °C
Сергій Ткачук
Громадський активіст.

НА ЗЛОБУ НИНІШНЬОГО ДНЯ

   КУДИ НЕ ТКНИСЬ – СКРІЗЬ КУПА *******ІВ! Такими словесними категоріями оцінюють результати роботи   (точніше їхню відсутність)  представників нинішньої влади більшість простих українських громадян дивлячись в екрани своїх телевізорів та спостерігаючи за броунівськими (для довідки – безладними та хаотичними) рухами та ініціативами уряду, парламенту й пРезидента в соціально-економічній сфері.  Звісно, у цій ситуації, яка є на нинішній день:  розуміючи скільки просрано можливостей, скільки державних коштів було тупо вкрадено (по-тупому, без жодних намагань замаскувати й приховати це),  на скільки знизився прожитковий рівень більшості населення нашої країни  та пам’ятаючи якою ціною (життями та кров’ю сотень патріотів)  було  довірено керівництво державою цим МОРАЛЬНИМ ПОТВОРАМ, то слово *******  - це одна із психологічних ознак цих істот.  

  Мені, звичайно,  до душі більше припадають наші українські слова, для характеристики представників нинішньої влади – ВБИВЦІ, ХАПУГИ, ЛЮДОНЕНАВИСНИКИ, МЕРЗЕННІ ПОТВОРИ, ЗРАДНИКИ, ЛИЦЕМІРИ, КАЗНОКРАДИ, ЛЮДОЖЕРИ, БРЕХУНИ, КРЕМЛІВСЬКІ ХОЛУЇ, БЛЮДОЛИЗИ,  ЗЛОДЮГИ, СРАКОЛИЗИ, БАНДИТИ, ЗАПРОДАНЦІ…   Виходячи з дому на вулицю люди ще більше починають згадувати «незлим тихим словом»  представників стада інопланетних істот, яке перебуває біля владного корита: коли бачать стан доріг, тротуарів, гори сміття, коли заходять до магазинів, аптек, коли, боронь Боже, потрапили до лікарні чи поліклініки,  коли юрбляться в приймальнях чинуш  різного рангу… І кожна людина задає собі питання : скільки ще терпіти, КОЛИ ЦЕ Б.Л.Я.Д.С.Т.В.О. ЗАКІНЧИТЬСЯ? 

  А закінчиться ця вся фантасмагорія тоді – коли кожна людина зрозуміє, що від іі особистої позиції та ДІЇ, залежить доля України, вцілому, та власної родини, особисто! НАСТАВ ТОЙ ЧАС, КОЛИ ПОРВЕМО КАЙДАНИ ТА  ВРАЖОЮ ЗЛОЮ КРОВ’Ю ВОЛЮ ОКРОПИМ. ВОЛЯ АБО СМЕРТЬ!!!  Вірю, з кожним днем, люди будуть переходити від слів до справ, надіюсь, що будемо жити у багатій і щасливій країні, і люблю цю святу рідну землю, що готовий за її світле та заможне майбутнє покласти на вівтар ПЕРЕМОГИ своє життя!

РОЗШИФРОВКА

******* - простонародна назва пасивного представника нетрадиційної сексуальної орієнтації.