28 March 2024, 12:11 Житомир: °C
Віктор Мельниченко
Журналіст

На території мотузкового містечка збирають кошти для кіборгів

 

Небайдужий підприємець Ігор Бурбела звернувся до представників Громадської ради при ОДА з благодійною ініціативою. Чоловік прагне допомогти Українським Героям. 

 
У Житомирському гідропарку Ігор організував мотузковий парк "MONKEY ПАРК". Відтепер тут збиратимуть кошти для учасників АТО. Учора представники Громадської ради при Житомирській ОДА передали скриньку, яка буде встановлена на території "MONKEY ПАРК".
 
Кожен бажаючий відтепер може не просто чудово провести час з користю для здоров'я, а й допомогти захисникам України. Опустити до скриньки посильну суму грошей - це означає передати воїнам частинку власної доброї енергії.
 
Також ініціатор благодійної справи Ігор Бурбела щоп'ятниці буде віддавати для потреб учасників АТО всі зароблені за день кошти від продажу квитків. Тож кожен може прийти великою командою до мотузкового парку "MONKEY ПАРК", гарно відпочити і тим самим допомогти воїнам.
 
По мірі накопичення коштів скринька буде відкриватися у присутності членів комісії громадської ради з питань захисту соціальних гарантій військовослужбовців, працівників МВС, учасників бойових дій та АТО, членів іх сімей, куратором якої є заступник голови Громадської ради при Житомирській ОДА кіборг Валерій Логінов (позивний Аскольд). Кошти будуть передаватися на потреби учасників АТО.
 
На території канатного містечка і діти, і дорослі можуть повною мірою відчути себе Тарзаном, Мауглі та іншими героями диких джунглів. Канатне містечко «MonkeyPark» існувало і раніше, але тепер його оновили і зробили привабливішим  і складнішим. Головне завдання мотузкового парку «Monkey Park» – сприяти  популяризації туризму та активного відпочинку серед молоді. На базі парку вже є курси зі скелелазіння та школа з туризму для всіх, хто бажає цьому навчитися.