26 April 2024, 02:03 Житомир: °C
Олексій Ясюнецький
Адвокат

«е-Місто» - для комфорту громадян і прозорості влади

Продовжуємо реалізацію міської цільової програми «е-Місто», що передбачає переведення в електронну форму публічних послуг, які надаються громадянам та бізнесу. Програма перш за все направлена на підвищення рівня впливу громадян на управління містом та зробити діяльність міської ради прозорою.

Основна мета цієї програми – формування ефективної системи муніципального управління, вдосконалення процедур та розширення кількості електронних сервісів для мешканців міста. Щомісяця відкриваємо декілька нових послуг за допомогою електронного урядування в рамках програми «е-Місто».

Людина зараз може дома з комп’ютера подати документи, потім прийти і отримати необхідну довідку. Повний перелік послуг, який надає центр, можна поживитися за посиланням http://zt-rada.gov.ua/pages/p8208. Кожна послуга має інформаційну картку, в якій розписано, який перелік документів необхідний і порядок виконання саме цієї послуги. Найближчим часом плануємо перевести в електронний формат послуги у земельній сфері. Із самою Програмою можна ознайомитися на сайті міської ради у розділі "рішення".