25 April 2024, 08:42 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

ВІТАЮ ТЕБЕ ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНА МОЯ КРАЇНО !

Дорогі земляки: житомиряни та черняхівці!

Протягом двадцяти восьми років триває новітня боротьба саме за нашу з вами Незалежність!

Ці найбільші державні свята України вже четвертий рік поспіль для нас особливі: ми знову боремося за свободу й гідне життя.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Так, на сході держави йде війна. І ми особливо гостро це відчули, коли російський агресор вторгся до нашої країни, анексувавсши Крим і окупувавши частину Донецької та Луганської областей. Проте українці є надзвичайно сильною нацією, здатною на неможливе.

СвÑÑлина вÑд ЮÑий ÐалаÑевиÑ.

Переконаний, що перемога в битві за Україну, за Незалежність буде нашою: ми єдині. Наші воїни – мужні герої, продовжувачі слави давньоукраїнських дружин і Війська Запорозького, українських січових стрільців і вояків УПА, армії УНР і українців, які під час Другої світової захищали Україну в лавах Червоної Армії. Радує те, що українські патріоти знову готові захищати свою державу навіть голіруч.

Із тисяч народів і народностей світу лише біля двохсот створили свої держави й домоглися визнання світової спільноти. Серед них – Україна. І нас підтримує нині весь світ: від Канади до Австралії, від Швеції до Японії.

З днем народження Україно! 28 років- невимовно гарний вік.

Мрію, щоб якнайшвидше настав час, коли ми знову святкуватимемо День Незалежності із Кримом та Донбасом! І хоч нам не таланить з революціми, сподіваюсь, що настане той час, коли ми по-справжньому радітимемо життю.

Підтримуймо ж і ми один одного у спільній праці на благо Вітчизни, у боротьбі за неї. Гуртуймося під Державним Прапором України.

Шановні земляки, бажаю вам здоров’я, успіхів у всіх починаннях. Нехай мрія про перемогу і краще життя окрилює нас на нові звершення в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

Головне - не втрачати надію і не полишати боротьби!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Адже Україна - понад усе!

Слава Україні! Героям слава!