20 April 2024, 01:23 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Захист Бізнесу Житомира. Запрошуємо до об’єднання.

За ці кілька тижнів підприємці Житомирщини довели, що спільними зусиллями можуть досягти результату. Хвиля обурення щодо нерівних умов та обмежень прокотилася всією країною й наше місто та його жителі теж не стояли осторонь боротьби за свої права. Як результат, під тиском громади влада таки пішла на суттєві поступки щодо послаблення карантину для бізнесу і сьогоднішнє чергове рішення Кабміну тому яскраве підтвердження https://www.kmu.gov.ua/news/denis-shmigal-z-11-travnya-mi-pochinayemo-znyattya-pershih-karantinnih-obmezhen.

Для координації спільних дій ми створили групу у Facebook «Захист бізнесу Житомир» та запрошуємо всіх до неї приєднуватися https://www.facebook.com/groups/233868771221720/.

Учасники цієї групи зможуть дізнаватись про всі новини, анонси, акції та інші важливі подій й заходи, які стосуються захисту підприємництва на Житомирщині. Також у групі можна розміщувати власні новини або матеріали щодо підприємництва та оприлюднювати повідомлення у разі необхідності захисту від неправомірних дій владних або контролюючих органів.

Ця інтернет-спільнота має стати онлайн-майданчиком для комунікації та допомогти нам відстоювати свої права та вести діалог з представниками державної влади та органів місцевого самоврядування. Якщо й надалі будемо діяти спільно, ми зможемо відновити та захистити свій бізнес, забезпечити робочі місця, виплачувати заробітну плату працівникам та сплачувати податки, що, у свою чергу, дасть змогу підтримати соціальну та медичну сфери.

Після послаблення карантинних заходів для підприємців, ми трохи скоригували свої вимоги, які плануємо озвучити 5 травня під час зустрічі з головою Житомирської обласної державної адміністрації Віталієм Бунечко. Про результати цієї зустрічі прозвітуємо вже завтра.

5eb01f756e053.jpg