19 April 2024, 21:31 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Пропозиція приєднуватись!

Пропозиція приєднуватись!

Шановні друзі, повідомляю, що долучився до партії «Пропозиція». Для мене ця політична сила – це команда професіоналів, які вміють і знають, як досягати результату, замість того, щоб постійно всіх обливати брудом на ефірах та в соціальних мережах.

Мета «Пропозиції» – побудувати ефективну систему місцевого самоврядування, що стане самостійною гілкою влади та однією з найважливіших складових держави. Адже сьогодні люди із професійною позицією сконцентровані саме в органах місцевого самоврядування. Коли центральна влада, змінюючи одна одну, змагається в популізмі й некомпетентності, саме на місцевому самоврядуванні щоденно лежить розв’язання актуальних місцевих проблем правопорядку, підприємництва, медицини, освіти, екології, створення комфортного середовища проживання для жителів сіл, селищ, містечок і великих українських мегаполісів.

«Пропозиція» – це працююча більшість країни, це ми з вами.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ до команди партії «Пропозиція»! Ми шукаємо активних кандидатів у депутати всіх рівнів, які мають бажання змінювати на краще свої міста, села, вулиці, будники та реально впливати на розвиток власних громад.

Приєднатися можна наступним чином:

заповнивши форму за посиланням https://proposition.org.ua/priednatysya/

залишити інформацію про себе за номером (097) 691-21-61

написати в особисті повідомлення https://www.facebook.com/ruslanrzt/

5f0c4ee397fae.jpg