19 April 2024, 21:37 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

«Всеукраїнській протест підприємців» з вимогою зберегти спрощену систему оподаткування!

Я приватний підприємець і займаюсь підприємницькою діяльністю понад 10 років, але такого ставлення до людей, які створюють робочі місця та платять податки, не було при жодній владі.

Із 1 січня 2021 року всі підприємці мають встановити касові апарати, найняти бухгалтерів та практично перейти на загальне ведення бухгалтерії, що зробить нерентабельним заняття підприємницькою діяльністю. Якщо коротко, то такими діями хочуть не просто знищити малий і середній бізнес на угоду великим корпораціям, але й розправитися з людьми, які мають власну думку і не готові миритися з економічними злиднями, до яких нас веде цей Уряд та Верховна Рада.

Друзі, кожен з нас розуміє, що відповідальність за своє життя і своїх рідних виключно в наших руках. Тому, люди зі всієї України об’єдналися та проводять «Всеукраїнській протест підприємців» з вимогою зупинити знищення середнього класу та залишити можливість вільно заробляти кошти у власній країні.

Ми не просто критикуємо, ми пропонуємо вихід із ситуації: терміново розглянути та прийняти законопроект (який був розроблений підприємцями) про захист спрощеної системи оподаткування № 3835-1/3835-2.

Якщо хтось думає, що ця проблема не буде стосуватися саме його, то це даремні надії. Коли вони закінчать з малим бізнесом, вони почнуть знищувати і середній бізнес, обкладаючи його непідйомними податками.

Тому, чекаємо всіх об 11:00 у Києві, вул. Банкова, 11 (Офіс Президента).

Житомир, збираємося о 7:00 на площі Перемоги.

Контактний телефон для реєстрації на поїздку та довідок 098 2028024

5f5f13bb6b8d2.jpg