29 March 2024, 14:29 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Дякую усім колегам підприємцям! Ми здобули першу тактичну перемогу!

Більше 5 тисяч підприємців зі всієї України 16 вересня зібрались на мітинг під стінами Офісу Президента та Верховної Ради з вимогою невідкладно розглянути законопроекти, які зупиняють необдумане встановлення касових апаратів, що, у свою чергу, може призвести до закриття тисяч підприємців по всій країні.

Ми здобули першу тактичну перемогу! Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на вимогу протестувальників доручив Комітету з питань фінансової, податкової та митної політики розглянути законопроекти, які були напрацьовані ФОПами.

Але це тільки початок і ми розуміємо, що головна боротьба попереду, тому прошу всіх підприємців Житомирщини долучатись до наступних акцій з вимогою негайно прийняти необхідні нам законопроекти № 3835-1/3835-2.

Із Житомирської області взяли участь у мітингу більша ста підприємців. Колеги, але нас набагато більше! Багато хто з вас телефонував зі словами підтримки, втім давайте від слів переходити до реальних дій. Лише коли нас будуть десятки тисяч підприємців під стінами владних кабінетів, тільки тоді ми зможемо швидко досягти свого. В іншому випадку багато хто буде змушений закрити власну справу з 1 січня 2021 року і винити в цьому варто буде не тільки недолугу владу, а й самих себе.

Ще раз дякую всім, хто долучився до мітингу та вірю, що наступного разу, у день розгляду законопроекту, нас буде ще більше і депутати виконають наші вимоги по збереженню робочих місць і ми захистимо своє право на працю.

5f636bb712d82.jpg

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=...