20 April 2024, 10:01 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

ВІТАЮ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

Ось вже 76 років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Українці з 1939 року воювали на всіх фронтах Другої світової: били нацистів, перебуваючи у лавах Польської армії крайової, УПА, Королівських збройних силах Великобританії, Французької армії, армії США і, звичайно, у лавах радянської Червоної армії. Більше 6 000 000 українців брали участь у війні між Третім Рейхом та СРСР.

І сьогодні тисячі українських хлопців воюють з російським агресором на Донбасі визволяючи наші східні землі.

Роль України у Другій світовій важко переоцінити. Тому 8 і 9 травня для нас – це дні вшанування героїзму всіх її воїнів-українців. Це дні пам’яті тих, хто загинув у бою, у своїх домівках під бомбами, кому не судилося народитися. Це дні, коли сталінський режим переміг гітлерівський, об’єднав Україну під червоним прапором та майже на півстоліття припинив наш рух до державності.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала гітлерівська агресія, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар воєнного протистояння.

Українці заплатили надто велику ціну за перемогу. Це - обірвана бойовими діями молодість, мрії, скалічені тіла і загублені долі. Вже втрачено тисячі людських життів. Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто виборов для нас цю Велику перемогу. Cхилимо голови в пам'ять про загиблих та подякуймо живим ветеранам і учасникам Другої Світової та Німецько-радянської війни за їхню мужність і героїзм. І пам’ятаймо, що ми - українці, які народжені бути вільними.

Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь та пекло бойових дій, зичу міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя!

Мрію, щоб небо над Україною завжди було мирним і чистим, щоб українці жили в любові і злагоді, добробуті й міцному здоров’ї.

Героям Слава!

МОЇ КОНТАКТИ:

тел (вайбер) 0982257110

офіційна публічна сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/YuriMalashevich

акаунт у фб: https://www.facebook.com/Malashevich.Yuriy/

офіційний телеграм-канал https://t.me/YuriyMalashevich

профіль в linkedin https://www.linkedin.com/in/%D1%8E%D1%80%D0%B8%D0%...