Події

Вранці невідомі напали на житомирського активіста, міліція розпочала кримінальне провадження

19 January 2014, 11:25

 Вранці 19 січня невідомі знову напали на активіста місцевого Євромайдану, редактора газети «20 хвилин» Влада Пучича.

Напад стався біля під'їзду його будинку, коли Пучич сідав у таксі, щоб дістатися до пункту збору і їхати на народне віче у Київ. Попри намагання нападників витягти його з автівки, активіст устиг заскочити в машину. Молодикам вдалося нанести декілька ударів: поранили активісту вухо, порвали куртку і розбили заднє скло автомобіля.

На місце події викликали міліцію.

«Уранці 19 січня до чергової частини Житомирського міськвідділу міліції звернувся житель обласного центру, громадський активіст, із повідомленням про вчинення відносно нього протиправних дій.  Наразі за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. На місці події працює слідчо-оперативна група Житомирського МВ УМВС, правоохоронці з’ясовують усі обставини та проводять першочергові заходи для затримання причетних осіб. Попередньо встановлено, що близько 7.10 у м. Житомирі на одній з вулиць незнайомі особи безпричинно з невідомих спонукань порвали правий рукав куртки заявника та нанесли йому удар по голові. Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває», - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби УМВС України в Житомирській області.

 Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада у під’їзді будинку побили активіста житомирського Євромайдану Влада Пучича. Ще один напад на Пучича та інших учасників Євромайдану стався в ніч з 28 на 29 листопада. На ще одного активіста, Дмитра Ткачука, невідомі нападали 21 грудня. В ніч з 10 на 11 січня двері квартир Влада Пучича та Дмитра Ткачука намагалися вибити невідомі. Нагадаємо, что Ткачук і Пучич є членами партії ДемАльянс.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі