Політика

У Житомирі запрацювала ОВК №63, представниця Царьова відмовляється брати участь у засіданнях

17 April 2014, 14:28

Перше офіційне засідання ОВК №63 відбулося ввечері 16 квітня у прес-центрі Житомирської міської ради.

 Чесно та сумлінно виконувати свої обов'язки, виходячи із принципів верховенства права, законності та неупередженості, пообіцяли члени окружної виборчої комісії у Житомирі.

Після того як присягу склали усі присутні на засіданні члени ОВК, комісія почала роботу. Передусім затвердили перелік залучених працівників, які забезпечуватимуть роботу дільничних виборчих комісій і отримуватимуть зарплатню. Вирішили найняти трьох бухгалтерів, системного адміністратора, двох операторів комп'ютерного набору та юриста.

«Я думаю, що недоцільно буде «роздувати» штат. Поки що ми будемо залучати до роботи в комісії тих працівників, які нам найнеобхідніші. Ми завжди можемо когось додати, якщо буде потреба ще у якихось фахівцях», - повідомила голова ОВК Олександра Лаетіна.

Усього на першому засіданні ОВК були присутніми 15 з 21 члена комісії. П'ятеро не з'явилися з невідомих причин, шоста (представниця кандидата Царьова) виявилася мешканкою Дніпропетровщини і у телефонному режимі відмовилася брати участь у роботі комісії.

Нагадаємо, позачергові вибори президента України призначені на 25 травня. До цього часу члени ОВК мають оперативно налагодити роботу дільничних комісій і забезпечити чесність та прозорість виборчого процесу у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, очолює ОВК у Житомирі представник кандидата в президенти Сергія Тігіпка. У складі комісіє є представники 21 з 23 кандидатів, не мають представництва кандидати Гриненко та Коновалюк. За інформацією Центрвиборчкому, ОВК №63 знаходиться за адресою: майдан Перемоги, 6. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі