Місто

У Житомирі водії ПП «Шеріфф» прибрали сміття на кінцевих зупинках своїх маршрутів

18 April 2014, 12:52

Житомирське приватне підприємство «Шеріфф», яке займається пасажироперевезеннями в місті, долучилося до загальноміської толоки.

Водії маршруток прибрали від сміття кінцеві зупинки, на яких вони розвертаються.

За словами керівника підприємства Олександра Янчука, ПП «Шеріфф» постійно проводить прибирання на своїх кінцевих зупинках.

«Сьогодні ми прибираємо на Богунії, Мальованці, Корбутівці та Лісовій. Для прикладу, на Мальованці перевізники маршрутів № 5, 30 та 58 вже більше року, як найняли людину, яка постійно слідкує за порядком біля взуттєвої фабрики», - каже Олександр Янчук.

На підприємстві кажуть, що постійно слідкують не тільки за територією кінцевих зупинок, а й тримають у чистоті автобуси, які перевозять житомирян.

«Для нас на першому місці – це комфорт житомирян. На підприємстві завжди слідкують за чистотою автобусів, які працюють на лініях», - каже Янчук.

Нагадаємо, житомирське приватне підприємство «Шеріфф» обслуговує маршрути №55, 58, 19, 47, 3 та 50.

Загалом у ПП «Шеріфф» в штаті підприємства 66 автомобілів. Це новенькі «Рути»: у 2010 році підприємці купили 8 автомобілів, у 2013 – 16 нових авто «Рута», у 2014 – іще 13 автомобілів. Шість з них обладнані для перевезення людей з обмеженими можливостями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі