Суспільство

200 житомирських міліціонерів відправились на схід України, дехто – уже вдруге

24 July 2014, 13:27

Двісті працівників житомирської міліції у складі зведеного загону відбули до зони проведення АТО. Правоохоронці змінять своїх колег, які вже майже місяць забезпечують безпеку мирних жителів у населених пунктах сходу країни.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

У складі зведеного загону традиційно перебувають патрульні, оперативники, слідчі, дільничні, експерти, працівники територіальних міськрайвідділів - представники практично усіх служб міліції. Дехто з добровольців визвався захищати правопорядок у «гарячих» регіонах нашої держави вже вдруге.

«Сьогодні на нас покладається неабияка відповідальність: допомогти повернути співвітчизникам мир і спокій. Я впевнений, що ви справитеся з усіма поставленими задачами. Допомагайте й бережіть один одного. Зі свого боку ми будемо дбати, аби ви були забезпечені усім необхідним», - звернувся до працівників начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко.

Головний міліціонер області також відзначив, що усі відряджені забезпечені бронежилетами відповідного рівня захисту та шоломами, чому неабияк посприяли Житомирська обласна та міська ради, а також місцева громада, допомігши коштами задля їх закупівлі. Окрім того, правоохоронці мають автоматичну зброю, спецзасоби, забезпечені іншими необхідними речами й коштами.

Про готовність міліціонерів до виконання поставлених завдань доповів Анатолій Монзолевський, який очолив загін житомирських правоохоронців уже вдруге:

«Настрій у всіх оптимістичний, а дух бойовий. Ми впевнені, що виконання службового обов’язку є справою честі для кожного правоохоронця, тому ніхто не сумнівається у необхідності такого відрядження. З нами Бог, з нами Україна і за нами правда», - зазначив Анатолій Монзолевський.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі