Політика

Віталій Журавський допоміг військовослужбовцям, пораненим в ході АТО

28 August 2014, 17:45

Народний депутат Віталій Журавський надав допомогу військовослужбовцям з Житомирщини, які зазнали поранень під час антитерористичної операції на сході.

«Сьогодні всі наші сили мають бути скеровані на допомогу військовим, які ведуть запеклу боротьбу, відстоюючи незалежність України. По суті, в їхніх руках – доля держави. І вони повсякчас повинні відчувати нашу підтримку», - зауважив Віталій Журавський.

У четвер, 28 серпня, під час візиту до Черняхівського району політик передав матеріальну допомогу військовослужбовцям із Житомирщини, які зазнали поранень під час антитерористичної операції на сході: Сергію Мельниченку, Віталію Загладьку, Сергію Рубану та Андрію Жуку з села Троковичі, Ігорю Пилипчуку та Сергію Будзинському з селища Головино, а також Богдану Сидорчуку з села Некраші.

Раніше, як відомо, Віталій Журавський закупив для потреб учасників АТО шоломи та бронежилети, а також обладнання для військового госпіталю.

Допомагаючи українській армії, Віталій Журавський не забуває також реагувати на прохання мешканців Житомирщини, які делегували йому право представляти їхні інтереси у Верховній Раді.

Так, на потреби дитячого садку у селі Головино політик закупив меблі, подушки та матраци, передав благодійну допомогу Церкві Андрія Первозванного в селі Андріївка та Церкві святого Івана Богослова в селі Славів. А на прохання громади села Торчин Коростишівського району закупив бензокосу для сільради, а також музичний центр для будинку культури і тонометр для місцевого ФАПу.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі