Влада

Губернатор Житомирської області хоче дізнатися, хто наживається на дровах для комунальних закладів

2 September 2014, 17:00

Влада Житомирської області контролюватиме встановлення мінімально можливої ціни на дрова.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Машковський на нараді з питань впровадження енергозберігаючих технологій у закладах бюджетної сфери та житлово-комунального господарства, - інформує прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«З учасниками наради ми обговорили можливі об’єми постачання дров і ціни на них. В середньому ціни коливаються у межах 160–250 грн. (за складометр). Але в (деяких) районах області дрова коштують майже удвічі дорожче. І керівники наших комунальних закладів змушені купувати їх за такими неприйнятними цінами. Причини цього ми наразі з’ясовуємо у постачальників», - сказав Сергій Машковський.

Губернатор повідомив, що на нараді наступного тижня будуть обговорені варіанти здешевлення дров для комунальних закладів.

«Наявних обсягів твердого палива Житомирщині вистачить для забезпечення успішного опалювального сезону», - додав Машковський.

Свою позицію в обговоренні також висловили перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Участь у нараді брали начальник управління лісового і мисливського господарства у Житомирській області Андрій Курінський, генеральний директор ЖОКАП «Житомирагроліс» Ігор Рибинський, керівники профільних департаментів і управлінь облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області кожну шосту котельню готові перевести на альтернативні види палива.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі