Політика

У День міста житомиряни передадуть відеозвернення в зону військових дій

12 September 2014, 13:42

14 вересня, у День міста Житомира, з 14 до 17 години відбудеться захід єднання житомирян та військових, які зараз захищають нашу країну на Сході.

Житомиряни зможуть передати відеовітання хлопцям, щоб підтримати їх морально. Бажаючі також зможуть принести речі, які хочуть передати військовим. Записане в День міста вiдеозвернення буде передане в зону АТО разом з гуманітарною допомогою.

Долучитись до запису відеозвернення можна буде на вулиці Михайлівській та біля кінотеатру «Жовтень». Для орієнтиру організатори розташують у цих місцях  стенди з написом: "Житомир - місто героїв!".

Ініціатором заходу став депутат Житомирської міської ради, засновник та керівник групи компаній «Океан» Володимир Кропивницький.

«Ми допомагаємо хлопцям, які несуть службу на Сході. Доставляємо обладнання, продукти, медикаменти, воду. Але вони потребують не лише допомоги речами та продуктами харчування. Їм не вистачає моральної підтримки. На жаль, цього року День міста – не таке радісне свято, як завжди. Наше підприємство  у минулі роки також активно залучалось до проведення різних заходів у рамках святкування. Цього року, коли йде війна, не до свята. Ми вирішили зробити цей захід саме на День міста ще й для того, щоб підняти бойовий дух житомирян. Тому запрошуємо житомирян та гостей Житомира долучитись до підтримки наших героїв», - прокоментував мету заходу Володимир Кропивницький.

Прес-служба депутата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі