Місто

У житомирському центральному парку міська влада зупинила вирубку дерев

3 October 2014, 18:38

До Житомирської міської ради звернулися люди, які живуть неподалік центрального парку та невдоволені вирубкою зелених насаджень в улюбленому місці відпочинку житомирян та гостей міста.

Активісти обурені діяльністю комунальних служб, вони кажуть: не можна вирубувати таку кількість дерев у центральному парку.

Представник «Зеленбуду» виправдовується: комунальне підприємство лише виконує роботи згідно акту і каже: винні саме представники комісії, які визначали стан дерев та неправильно їх маркували.

В свою чергу керівництво парку зазначає: вони і самі проти вирубки дерев, але це необхідно зробити задля безпеки відвідувачів:

«Після того, як є висновок, що дерево аварійне, я зобов’язаний його видалити, бо якщо воно впаде і трапиться нещасний випадок – когось покалічить або вб’є, я нестиму кримінальну відповідальність»,- говорить виконуючий обов’язки директора парку Сергій Зінченко.

На зібранні у парку не було представників екологічної комісії, тому вирішили наразі анулювати її акт та зупинити проведення робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі