Місто

Загін зі 140 житомирських міліціонерів відправився у Луганську область для охорони порядку в день виборів

20 October 2014, 10:23

У суботу, 16 жовтня, в обласному управлінні МВС України рідні, близькі, друзі та колеги провели у дорогу 140 працівників міліції, які змінять своїх колег на блокпостах Луганщини. Окрім того, на них покладатимуться завдання й щодо безпеки мирних жителів під час проведення голосування у день виборів народних депутатів.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

До складу зведеного загону, за уже відпрацьованим алгоритмом, входять добровольці територіальних відділів міліції Житомирщини, а також працівники, практично, усіх галузевих служб та стройових підрозділів обласного управління. На сході до їх завдань входитиме забезпечення надійного заслону від потрапляння на мирні території підозрілих осіб та небезпечних предметів, як то зброя, вибухівка, боєприпаси.

Провести хлопців у дорогу та побажати якнайшвидшого повернення живими і неушкодженими прийшли рідні, близькі, друзі та колеги.

Ми віримо у вас і впевнені, що ви з честю будете захищати мир і спокій нашої держави. Ті, хто залишається тут, чекатимуть вашого повернення та молитимуться за вас», - - звернувся до правоохоронців начальник управління кадрового забезпечення УМВС Микола Юсковець.

Після щирих слів найкращих побажань керівник зведеного загону Сергій Сергійчук дав загальну команду «По автобусам!»

Уже за добу правоохоронці змінять своїх колег, що несуть службу на блокпостах у чотирьох районах Луганщини, де звичайні жителі втомилися від неоголошеної війни і просять їх захистити.

Фото прес-служби УМВС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі