Політика

Економія електроенергії – енергетична незалежність нашої держави, – переконана Людмила Янушевич

21 October 2014, 12:31

Енергоефективність та енергозбереження є пріоритетними напрямами енергетичної політики більшості країн світу, в тому числі й України. Про це кандидат в народні депутати від «ВО «Батьківщина» по 62 округу Людмила Янушевич наголосила на зустрічі з колективом ТОВ «РЕК», яке відоме як виробник радіоелектронного обладнання та світлодіодних освітлювачів.

На сьогодні великою проблемою на державному рівні є відсутність діючих ефективних законів та механізмів щодо енергозбереження. Друга поважна причина – це економічна ситуація в країні та застарілі принципи побудови економічних відносин в промисловості та комунальному господарстві.

«Для ефективного енергозбереження необхідні, перш за все, заміна ламп розжарення на світлодіодні світильники, використовуючи які при тому ж самому світловому потоці ми можемо економити електроенергію у 8-10 разів; це модернізація котелень, утеплення теплотрас та фасадів будинків», – наголосила кандидат у народні депутати України Людмила Янушевич під час зустрічі.

«Енергозбереження – нагальна потреба сьогодення. Тому економія енергоресурсів – це безпека та енергетична незалежність нашої держави. Одним із першочергових завдань новоствореного Парламенту, а зокрема команди Юлії Тимошенко, яку підтримує український народ, і буде питання енергетичної незалежності нашої держави та збереження енергоресурсів», – зазначила Людмила Янушевич.

Прес-служба Людмили Янушевич

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі