Влада

Влада Новограда-Волинського переконує мешканців, що тарифи на вивіз сміття у них не найвищі

21 October 2014, 16:17

 Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради 23 вересня 2014 року встановив нові тарифи на послуги з вивезення, захоронення побутових відходів, але місцева влада переконує, що вони не надто високі.

Про це йдеться у повідомленні управління житлово-комунального господарства,енергозабезпечення та комунальної власності на сайті Новоград-Волинської міської ради.

«Україна спрямовує свій вектор розвитку до європейських стандартів життя. Одним з сучасних європейських критеріїв є своєчасний та якісний вивіз сміття. Наше місто робить перші кроки у цьому напрямку. Виконавчий комітет міської ради 23.09.2014 року встановив нові тарифи на послуги з вивезення, захоронення побутових відходів. Діючі сьогодні тарифи на послуги з вивезення та захоронення побутових відходів були встановлені ще у 2011 році, відтоді відбувся значний ріст мінімальної зарплати, вартості паливо-мастильних матеріалів, запчастин, що суттєво вплинуло на розрахунок тарифів», - інформує місцева влада.

У вартість надання послуг з вивезення побутових відходів врахована вартість зі зберігання, збирання, перевезення, знешкодження, утилізації та захоронення побутових відходів. Управління ЖКГ повідомляє, що в середньому тарифи для мешканців Новограда-Волинського зростуть на 45% та на прикладі інших міст доводить, що навіть цей тариф суттєво відрізняється.

 
місто
тариф з 1-ї людини
1
Житомир
5,70
2
Бердичів
6,35
3
Коростень
6,05
4
Рівне
7,33
5
Луцьк
6,28
6
Ужгород
11,11
7
Малин
9,29
8
Новоград-Волинський
5,43

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі