Місто

За зібрані на благодійному ярмарку кошти для Житомирського шпиталю придбали електрокардіограф

22 October 2014, 19:39

 21 жовтня 2014 року у прес-центрі Житомирської міської ради відбулося підведення підсумків благодійного ярмарку «Молюсь за тебе, Україно! За кожного батька, за кожного сина».

Мета благодійної акції – збір матеріальної допомоги Житомирському військовому шпиталю в/ч А1065. Організаторами заходу виступили Житомирська міська рада та громадська організація «Спілка небайдужих жінок».

Організатори акції зазначили, що у благодійному Покровському ярмарку 13 жовтня взяли участь 82 навчальні заклади міста та 17 підліткових клубів – близько 1000 дітей та педагогічних працівників. Під час благодійної акції на потреби Житомирського військового госпіталю зібрали 16 тисяч 293 гривні.

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк подякувала житомирській громаді, яка надає посильну допомогу нашим захисникам.

«Найбільша подяка за активну участь житомирській громаді. Я знаю, що даний проект не перший та впевнена, що він не останній. Житомирська міська рада, її виконавчий комітет та я особисто завжди будемо підтримувати проекти, які допоможуть хоча б одній людині отримати таку потрібну допомогу, відновити здоров’я втрачене під час захисту нашої держави», - сказала Любов Цимбалюк.

Голова правління Громадської організації «Спілка небайдужих жінок» Світлана Жаворонкова також подякувала всім ,то долучився до акції, а начальник Житомирського військового шпиталю полковник Олександр Серебряков відзначив необхідність для військових підтримки громади.

«Допомога від житомирської громади надзвичайно важлива, адже посмішка, добре слово, малюнки є надзвичайно корисними. Я впевнений, що військові, які тут отримали вогник того тепла, тієї допомоги, швидше видужають і з честю виконають свій військовий обов’язок, а військові лікарі з вашою допомогою зроблять усе можливе для їх повернення в стрій», - сказав Серебряков.

На завершення зустрічі в.о. Житомирського міського голови передала шпиталю придбаний за зібрані кошти електрокардіограф.

 

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі