Політика

У Житомирі презентували книгу «Мої земні та космічні орбіти»

23 October 2014, 15:15

Книгу «Мої земні та космічні орбіти» 22 жовтня презентували у Житомирському музеї космонавтики. Автор книги Іван Олійник – кандидат воєнних наук, доктор технічних наук, Заслужений діяч науки і техніки, ветеран Ракетних військ стратегічного призначення і космічної галузі України, в минулому заступник міністра оборони України з озброєння (з березня 1992 по грудень 1994 рр.).

Автор вважає несправедливим те, що у минулому столітті з особливою ретельністю приховувались імена видатних людей, які посіли першість в науково-технічному прогресі і зупинили розв’язування світової ракетно-ядерної війни. Іван Олійник вірить, що прочитавши цю книгу ветерани зможуть усвідомити, що їх незамінний вклад у створення ракетно-космічної техніки не забутий.

Перший примірник книги він подарував товаришу, кандидату в народні депутати Олександру Оніщуку, за сприяння якого книга вийшла у світ. Також під час презентації книги Олександр Оніщук отримав нагороду від обласної федерації рукопашного бою за підтримку розвитку цього виду спорту.

Після презентації автор дарував книги з автографом присутнім викладачам, військовим, студентам, науковцям та ін. Наклад книги – одна тисяча примірників. В майбутньому заплановано видати книгу більшим тиражем, щоб вона потрапила на полиці книгарень, а про неї дізналось ще більше житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі