Влада

Житомирських правоохоронців привітали із професійним святом

20 December 2014, 13:12

20 грудня у Житомирі, в актовій залі управління внутрішніх справ у Житомирській області, міліціонерів вітали з професійним святом.

Цьогоріч День міліції в Житомирі відзначають без гучних концертів і витрат, адже тільки минулого місяця близько 1300 міліціонерів побували в зоні проведення антитерористичної операції, а сотні їх побратимів більше не зможуть приєднатися до святкування, - повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Привітати правоохоронців прийшли голова облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз та в. о. міського голови Житомира Любов Цимбалюк.

З вітальним словом перед присутніми виступив виконуючий обов’язки керівника УМВС Григорій Полковніков. Він зачитав привітання Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та від себе подякував правоохоронцям за нелегку роботу й професійне виконання громадянського обов’язку.

«На жаль, цього року урочисті затьмарені подіями на сході держави, де триває відкрита агресія проти українського народу. Жоден із наших колег не заплямував себе нерішучістю чи зрадою присязі, чи байдужістю до країни. Навпаки, у них відчувається патріотичний дух, самовідданість та високе почуття службового та громадянського обов’язку. Саме у цьому полягає наша перевага над ворогом, і тому перемога буде за нами. Також хочу привітати зі святом усіх наших побратимів, які на передовій виконують бойове завдання, стоять на блокпостах, охороняють мир та спокій на багатостраждальній Донецькій та Луганській землях», - сказав Григорій Полковніков.

Сергій Машковський вручив кращим правоохоронцям грамоти від обласної державної адміністрації.

«Прийміть мої щирі вітання з вашим професійним святом. У першу чергу хотів би подякувати нашим захисникам, які боролися і зараз борються за мир та спокій на нашій території. Зустрічаючись з головою Луганської області Геннадієм Москалем, неодноразово чув схвальні відгуки про наших військових. Я вірю, що ваша відданість справі, уміння долати труднощі і перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту українського народу.  Шановні працівники органів внутрішніх справ, зичу вам міцного здоров’я, вагомих здобутків, достатку та тепла у ваших серцях», - звернувся до правоохоронців голова облдержадміністрації.

Григорій Полковніков

Сергій Машковський

Віталій Француз (справа)

Фото прес-служб облдержадміністрації та облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі