Політика

Розенблат закликає житомирську владу звільнити сім'ї учасників АТО від оплати комунальних послуг

23 January 2015, 18:07

 Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат звернувся до очільників міста та депутатського корпусу із закликом повністю або частково звільнити від сплати комунальних послуг сім'ї військових, які беруть участь в АТО. Відповідне звернення він надіслав на ім'я в.о. міського голови Любові Цимбалюк 23 січня 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

«Я закликаю міську владу хоча б частково компенсувати сім'ям наших військових витрати на комунальні послуги. Нехай навіть не повністю, а 50 чи 70%. Я не хочу, щоб хтось сприйняв це звернення за популізм. Це реально важливий крок. Я переконаний, що можна відмовитися від багато чого, зекономити на різних речах, але хоч якось допомогти фінансово сім'ям житомирських військових, які захищають наші східні кордони, ризикуючи власним здоров'ям та життям», - пояснив нардеп.

Борислав Розенблат також закликав владу інших міст області звернути увагу на цю проблему:

«У Тернополі сім'ї учасників АТО взагалі не платять за комуналку вже більше як півроку, у Києві – з 1 січня 2015. Навіть у невеликому Бердичеві спромоглися виділити на це кошти з міського бюджету. Я вважаю, ми не маємо лишатися осторонь»,- зазначив нардеп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі