Влада

Депутати Житомирської міськради хочуть терміново провести сесію: проситимуть президента ввести військовий стан

25 January 2015, 18:09

Депутат Житомирської міської ради Сергій Онищук (ВО «Свобода») ініціює проведення позачергової сесії міськради у понеділок, 26 січня.

Відповідне звернення він передав секретарю міської ради, в.о. мера Житомира Любові Цимбалюк 25 січня. Крім Онищука, під звернення поставили свої підписи ще 24 депутати (всього їх у міській раді 60).

«У зв’язку із терористичною атакою проросійськими бандитськими формуваннями на місто Маріуполь 24 січня 2015 року та вбивством десятків мирних громадян України, вважаю за необхідність у відповідності із частиною 7, статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування», скликати позачергову сесію Житомирської міської ради 6-го скликання», - пише депутат.

У порядок денний пропонується включити три питання: звернення до президента щодо введення військового стану на окремих територіях Донецької та Луганської областей; звернення до країн, які підписали Будапештський меморандум 5 грудня 1994 року; звернення до Верховної Ради з вимогою визнати ДНР та ЛНР терористичними організаціями.

Сесію пропонують провести о 10.00 год. 26 січня.

Нагадаємо, в.о. мера Любов Цимбалюк скликає позачергову сесію міської ради та виконавчий комітет міської ради на 27 січня, щоб розглянути одне питання – «Про надзвичайну ситуацію, що склалась в Україні, та направлення звернень».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі