Місто

Житомирських водіїв попереджають про туман та ожеледицю на дорогах

27 January 2015, 15:55

За інформацією Гідрометцентру, до кінця тижня майже на всій території країни туман, видимість 200-500 м, дощ, подекуди мокрий сніг, на дорогах ожеледиця.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області з посиланням на прес-службу Департаменту ДАІ МВС України.

Державтоінспекція України звертається до водіїв із проханням бути максимально уважними, з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, дотримуватись безпечної швидкості руху та дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань, при русі в умовах недостатньої видимості обов’язково включати ближнє світло фар, не паркувати транспорт з порушенням правил.

Бути більш обачними необхідно і пішоходам. Переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях, не виходьте раптово на проїзну частину прямо перед автомобілем – водій не в змозі швидко загальмувати.  Крім того, радимо водіям на час сильного погіршення погодних умов утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально обережними за кермом.

У Житомирі та області Український гідрометцентр
 прогнозує з 29 січня на декілька днів хмарність та опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі