Місто

Житомирська міська рада розробляє нову тролейбусну мережу і просить городян вносити свої пропозиції

22 March 2015, 10:48

Управління транспорту і зв'язку Житомирської міськради розробляє транспортну концепцію, яка передбачає заходи щодо розвитку комунального електротранспорту, а саме розширення тролейбусної мережі, запровадження автоматизованої системи «1С Підприємство» на КП «ЖТТУ», автоматизованого диспетчерського пункту, системи «Електронний квиток».

Про це повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

Оптимізація автобусної мережі та зміна схем руху автобусів, дозволить зменшити дублювання тролейбусних маршрутів. Зміни в організації дорожнього руху, а саме впровадження одностороннього руху та встановлення сучасних зупинок громадського транспорту, зробить перевезення пасажирів комфортнішим.

Нова запропонована тролейбусна мережа м. Житомира

№ пп

Маршрут

Кількість одиниць тролейбусів

Назва

Планується

1

1

«Вокзал –Вокзал»

14

2

2

«Ялинка – Вокзал – Смолянка»

15

3

3

«Ялинка – Смолянка – Вокзал»

15

4

4

«Крошня – Вокзал –Космонавтів – В.Бердичівська – Щорса – Крошня»

8

5

«Крошня – Театральна – В.Бердичівська – Вітрука – Київська – Щорса - Крошня»

8

6

5

"Богунія – Центр "

4

7

6

«Крошня – ЗОК»

3

8

8

"Площа Перемоги – Паперова ф-ка» 

3

9

9

"М-н Польовий – Гідропарк"

4

10

10

«Ялинка – Хімволокно»

8

11

12

«Крошня – Центр»

5

12

15-А

«Гідропарк – м-н Привокзальний – Смолянка»

8

Всього

95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У міськраді просять громадськість долучитись до обговорень та вносити свої пропозиції щодо нової тролейбусної мережі (з урахуванням запланованої кількості тролейбусів - 95 одиниць), автобусної мережі та проектів рішень виконавчого комітету міської ради, а саме: «Про затвердження типового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Житомирі», «Про затвердження міської автобусної мережі», «Про затвердження умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Житомирі»

Свої пропозиції можна надсилати до управління транспорту і зв'язку міської ради на електронну адресу:  zt_transport@ukr.net, або повідомляти за телефонами 48-11-99, 48-12-08, 47-07-09.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня на засіданні бюджетної комісії облради перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин доповів про використання 18 млн. грн. виділених на придбання тролейбусів для ТТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі