Влада

АМКУ знову призупинив закупівлю комунального апарату МРТ для Житомирської області

25 May 2015, 15:16

У Житомирській області через скаргу товариства з обмеженою відповідальністю призупинено процедуру закупівлі апарату МРТ.

Про це Житомир.info повідомило Житомирське обласне територіальне відділенні Антимонопольного комітету України.

«Прийнято до розгляду скаргу товариства з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛМЕДГРУП" щодо порушення комунальною установою "Обласна база спеціального медичного постачання" Житомирської обласної ради законодавства під час проведення закупівлі – "Магнітно-резонансний томограф з напруженістю магнітного поля 1,5 Тесла" за державні кошти та призупинено процедуру закупівлі на строк до винесення рішення за скаргою», - повідомляють в Антимонопольному комітеті.

Відповідна інформація була розміщена 21 травня на сайті АМКУ.

Як повідомляв  Житомир.info, 29 квітня минулого року на сесії Житомирської облради депутати проголосували за розподіл 45,4 млн. грн., в тому числі – виділення 26 млн. грн. на покупку МРТ. Тендер на придбання апарату МРТ був оголошений в серпні, 10 жовтня відбулося відкриття тендерних пропозицій - переможцем стала київська фірма «УМТ+», яка запропонувала МРТ за 18 млн. 970 тис. грн. (з ПДВ). Але одна з компаній подала скаргу в Антимонопольний комітет, він її задовольнив і тендер був заблокований. 19 березня 2015 року на сесії Житомирської обласної ради депутати знову виділили кошти на МРТ - 30 млн.грн.

Житомир.info 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі