Місто

Депутатам міськради пропонують затвердити логотип Житомира, який «забракував» виконком

30 June 2015, 11:47

На сесії Житомирської міської ради планують затвердити логотип міста Житомира, який не був підтриманий членами виконкому на засіданні 15 квітня.

Проект рішення сесії Житомирської міської ради «Про затвердження логотипу міста Житомира» опублікований на сайті мерії.

«Розглянувши логотип міста Житомира, розроблений робочою групою по створенню логотипа міста, з метою популяризації та формування позитивного сприйняття міста Житомира в межах України та за кордоном, залучення потенційних інвесторів, враховуючи рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 20.08.2014 № 341 «Про затвердження складу робочої групи по створенню логотипу міста Житомира», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила затвердити логотип міста Житомира згідно з додатком», - йдеться в опублікованому проекті рішення сесії.

У додатку міститься уже знайоме багатьом зображення логотипу Житомира:

Нагадаємо, що саме цей логотип розглядався на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 15 квітня. Тоді даний макет отримав ряд критичних відгуків та зауважень, тож не був схвалений більшістю: «за» проголосувало лише 12 членів виконкому. В.о. мера Житомира Любов Цимбалюк запропонувала врахувати пропозиції, доопрацювати дане питання та повернутися до його розгляду на наступному засіданні. Проте відтоді затвердження логотипу Житомира так і не було винесене на розгляд виконавчого комітету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі