Події

Бабуся змусила бердичівських міліціонерів цілу ніч шукати 5-річну дівчинку

7 July 2015, 14:26

У Бердичеві цілу ніч шукали 5-річну дівчинку. Дитина увечері пішла гуляти та додому не повернулася. Про зникнення доньки в міліцію повідомила її мати. Вранці дівчинку знайшли живою та неушкодженою.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Опівночі 7 липня до Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 27-річна жителька райцентру із заявою про зникнення 5-річної доньки. За словами жінки, востаннє вона бачила дитину близько 19.00, коли дівчинка гралася з дітьми на вулиці. Не зумівши самостійно розшукати доньку, за кілька годин жінка звернулася до правоохоронців.

По тривозі були підняті працівники міськвідділу міліції. Упродовж ночі правоохоронці обстежували прилеглі до місця зникнення дитини споруди. Також опитували сусідів та родичів родини.

Уранці з’ясувалось, що дитина увесь цей час знаходилась у будинку місцевої жительки. Бабуся дівчинки відвела її звечора до знайомої, оскільки сама заступала у нічну зміну на підприємство. Матері у цей час вдома не було. Стосунки у родині напружені, час від часу виникають конфлікти.

«Попередньо встановлено, що через черговий конфлікт бабуся не повідомила матері про місце знаходження дівчинки. Вранці жінка забрала онуку від знайомих й поверталась додому, коли їх помітили працівники міліції», - розповів начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

Наразі відносно матері оформлено адміністративні матеріали щодо невиконання обов'язків по вихованню дитини (ст. 184 КУпАП).

Як повідомляв Житомир.info, міліція розшукує жінку, яка повезла з Брусилова до київського зоопарку чужу 2-річну дівчинку і зникла.

Фото прес-служби УМВС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі