Суспільство

Особовий склад командування ВДВ відточує майстерність на полігоні під Житомиром. Фоторепортаж

24 July 2015, 17:52

На загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, що на Житомирщині, пройшли комплексні заняття із військовослужбовцями командування ВДВ.

Про це Житомир.info повідомили  у прес-службі Командування ВДВ ЗСУ.

«Навчальні вправи для «крилатих піхотинців» були сплановані із врахуванням досвіду здобутого  під час виконання бойових завдань у ході АТО. Зазначу, що понад 90 % офіцерського складу командування ВДВ безпосередньо приймали участь у бойових операціях на Сході країни на посадах від ротної ланки  до штабів бригад, органів військового управління Сил АТО. Не дивлячись на те, що продовжують службу на вищестоящих посадах, вони постійно нарощують та вдосконалюють професійну підготовку на полігонах, щоденно зміцнюють здоров'я і спортивно вдосконалюються на заняттях з фізичної підготовки. Зверну увагу і на те, що завжди більш як 20 % особового складу постійно знаходиться у зоні проведення АТО», - розповів заступник командувача ВДВ полковник Володимир Іванов.

Одночасно на різних вогневих ділянках воїни-десантники вдосконалили майстерність у стрільбі з стрілецької зброї із незручного положення, з автомобіля, з ручних гранатометів, метали ручні гранати тощо. Виконали  ряд практичних вправ, зокрема, «бій у місті», ведення вогню в складі пар. Крім того, інструктори тактичної військової медицини передавали досвід по наданню самодопомоги, взаємодопомоги та евакуації умовно поранених.

\

Фото прес-служби КВДВ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі