Події

У Житомирській області розшукують 17-річного хлопця, який втік із санаторію «Лісовий берег»

28 July 2015, 14:36

Житомирська міліція розшукує 17-річного житомирянина Олександра Грицая, який 20 липня самовільно пішов із санаторію «Лісовий берег» і до сьогодні його місце знаходження невідоме. В Олександра немає родини і він перебуває під опікою держави.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Хлопець закінчив Житомирське професійно-технічне училище №5 і до зарахування до іншого навчального закладу перебував у лікувально-оздоровчому санаторії «Лісовий берег». 20 липня близько 22.00 до райвідділу міліції надійшло повідомлення чергового лікаря про те, що близько 17.00 цього ж дня хлопець самовільно залишив територію закладу. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу міліції, працівники якої з’ясовували усі обставини», - йдеться у повідомленні.

Нині розшук хлопця триває. Міліція звертається до небайдужих громадян з проханням повідомляти будь-яку інформацію, що може допомогти встановити місце знаходження Олександра Грицая.

Прикмети хлопця: на вигляд 17-18 років, зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне та коротке, обличчя смугляве, очі карі, ніс кирпатий, губи пухкі.

Був одягнутий: футболка темно-синього кольору зі вставками на рукавах блакитного кольору, джинси чорного кольору обрізані до колін, гумові капці чорного кольору.

Якщо ви впізнали хлопця на фото або маєте відомості про його можливе місце перебування, негайно повідомте до міліції. Олександр може потребувати допомоги.

Контактні телефони: (0412) 40-78-03, 40-78-04, 093-026-26-73 або 102.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі