Економіка

Для бердичівських шкіл та дитсадків збираються закупити 4,5 тонни якісного вершкового масла

17 September 2015, 09:09

Управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради Житомирської області закупить 4,5 тонни вершкового масла для 12 міських дитсадків, 9 шкіл та 5 інших освітніх закладів.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на офіційному сайті Державних закупівель.

Головним розпорядником коштів виступає управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради, джерело фінансування - місцевий бюджет.

Місце поставки – 26 навчальних закладів міста, термін поставки – вересень-грудень 2015 року.

Учасників тендеру було всього двоє: бердичівське ТОВ "Продукт Гарант" та Житомирська заготівельна база (облспоживспілка).

Переможцем тендеру назване підприємство облспоживспілки, яке запропонувало нижчу ціну - 247 590,00 грн. з ПДВ (проти 283 050,00 грн. у конкурента), тобто, по 55,02 грн. за кілограм.

Очікувана вартість закупівлі масла становила 405 тис. грн. - з розрахунку 90 грн. за кілограм.

У вимогах до предмету закупівлі йдеться, що масло, яке збираються придбати, повинне мати не менше 72,5% жирності і бути без домішок. Масло повинно бути розфасованим по 200 грамів, мати характерний смак і запах. Консистенція масла повинна бути однорідною, пластичною, поверхня на розрізі - трішки блискучою, сухою, без видимих крапель води; колір від білого до світло-жовтого. В розтопленому вигляді масло має бути прозорим і не мати осаду. Вміст вологості не повинен перевищувати 25%.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році у Житомирі виник скандал навколо якості вершкового масла, яке постачали у міські дитсадки - воно виявилося спредом

У березні 2015 року кримінальне провадження по цій справі було закрито.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі