Події

Влада Житомира неправомірно надала в оренду землю на Хлібній для будівництва магазину, - прокуратура

26 November 2015, 12:00

За результатом розгляду позову прокуратури Житомира, господарським судом Житомирської області визнано неправомірним та скасовано рішення міськради про надання в оренду земельної ділянки вартістю 400 тис грн та зобов’язано повернути її у власність територіальної громади.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що у 2014 році Житомирська міськрада, усупереч Закону України «Про землеустрій», неправомірним рішенням надала приватному підприємцю в оренду у центрі міста, по вул. Хлібній, земельну ділянку площею 0,0441 га для будівництва торговельного об’єкта та його обслуговування», – йдеться в повідомленні.

Прокуратурою Житомира вжито заходів представницького характеру та зобов’язано підприємця повернути земельну ділянку вартістю 400 тис грн. територіальній громаді.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської міської ради мали розглянути питання про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників. Ділянку площею 0,0441 га, по вул. Хлібній, 17 збиралися продати фізичній особі – підприємцю Волинець Євгенії Дорофіївні за 494 тис. 122 грн 86 коп.

Нагадаємо, Євгенія Волинець є господаркою розважального комплексу «Волна», який знаходиться на вул.Северина Наливайка у Житомирі. 29 жовтня власниця готельно-оздоровчого комплексу напала на знімальну групу Житомир.info під час зйомки сюжету про пожежу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі