Влада

Директор Бердичівського медколеджу запевнив, що у випадку звільнення готовий звертатися до Європейського суду

19 May 2016, 20:40

 Роботу чергової сесії Житомирської обласної ради 19 травня майже на самому початку блокували громадські активісти та учасники АТО. Обурені роботою депутатів півтора десятка людей заблокували трибуну та вимагали внести у порядок денний найбільш болючі питання. Роботу сесії призупинили та зрештою дослухалися до вимог мітингарів - після розгляду порядку денного взялися за додаткові питання.

«Чи знаєте ви, що 12 травня у нас в Житомирській області було здійснено захоплення державної установи невідомими людьми, а саме управління житомирського Держгеокадастру. Ми неодноразово були у Сергія Олександровича Машковського. При нас він телефонував Мартинюку і його так само ігнорували як і нас. Я не сказав, що бездіє влада, я сказав, що бездіє правоохоронна система», - наголосив активіст Олександр.

«Три напрямки: розслідування, призначення термінове керівника на відкритому конкурсі і зміна повноважень. Ставлю на голосування проект рішення по трьом напрямкам», - запропонувала голова обласної ради Анжеліка Лабунська.

Пропозицію депутати підтримали.

Розглянули питання про роботу комунального МРТ, який вже привезли у Житомир, але оплатити досі не можуть.

«Сьогодні існує кредиторська заборгованість по МРТ. Кредиторська заборгованість зареєстрована, буде на нову юридичну особу перекладений договір, буде, відповідно, здійснено проплату за МРТ, щоб він працював», - запевнив голова Житомирської ОДА Сергій Машковський.

«На сесію обласної ради. заручившись підтримкою своїх підлеглих прийшов і скандально відомий директор Бердичівського медичного коледжу. Присутні вимагали негайно звільнити Володимир Клименюка, натомість голова облради застерегла, що навіть якщо депутати проголосують за, Володимир Клименюк може поновитися на посаді.

Слова Володимиру Клименюку не дали та вигнали з сесійної зали. Сам він вважає, що звільняти його немає за що.

«Вона (Анжеліка Лабунська) виходила в перерві і сказала: «Я тебе все одно звільню». Я сказав: «Побачимо». І я вам клянуся, що доведу їй аж до європейського суду. Якщо є по мені якийсь кримінал - то садіть мене в тюрму і мене автоматично знімуть з роботи», - вважає Володимир Клименюк.

За словами керівництва області, контракт з Володимиром Клименюком укладено так, що законних підстав звільнити його немає і в обласній раді шукатимуть шляхи усунення його з посади директора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі