Влада

Муніципальну інспекцію Житомирської міської ради очолив «свободівець»

7 June 2016, 17:05

Муніципальну інспекцію Житомирської міської ради очолив «свободівець» Валерій Логвінчук. 7 червня конкурсна комісія визначила переможця з чотирьох претендентів. Також комісія визначилась з головними спеціалістами управлінь.

Про це Житомир.info розповіли у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради.

«Начальник муніципальної інспекції міської ради – Логвінчук Валерій Вікторович. Головний спеціаліст управління транспорту та зв’язку – Поплавська Марина Вікторівна. Головний спеціаліст управління по зв’язках з громадськістю – Першко Анна Олександрівна.  Головний спеціаліст відділу звернень громадян – Сушицька Валентина», – зазначила працівниця відділу.

Валерій Логвінчук член партії ВО «Свобода» і понад рік перебуває в зоні АТО.

 «Він «свободівець», він член партії і вже 13 місяців в АТО. Поки він не демобілізований, тому що їх немає ким замінити. Як тільки підпише гарант Конституції наказ про 5-ту хвилю мобілізації і їх кимось замінять, то тільки тоді він буде демобілізований. Зараз він знаходиться в Луганській області, але приїхав на два дні в Житомир, і  зараз у відділі кадрів вирішують, яким чином він буде працювати. Його думка, що поки буде виконувати обов’язки його заступник, а потім, як тільки він демобілізується, або вирішить це питання, то приступить до своїх обов’язків», – розповіла заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Марія Бовсуновська.

На сайті ЦВК повідомляють, що Валерій Логвінчук на місцевих виборах 2015 року був кандидатом в депутати Житомирської міської ради від політичної партії ВО «Свобода», виборчий округ №17. Громадянин України, народився 11.11.1973 р., освіта вища, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", ФОП, місце проживання: м. Житомир.

Нагадаємо, в квітня 2016 року Сергій Сухомлин розповів про те, що зовсім скоро буде створена муніципальна інспекція, і 5-6 травня проходитиме конкурс на начальника.

Як повідомляв Житомир.info, на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міськради подали документи чотири кандидати.

Фото надані прес-службою ВО «Свобода» 

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі