Влада

Найменше бажаючих зайняти посади начальників управління здоров’я та капітального будівництва Житомирської міськради

6 May 2016, 11:44

До 30 квітня тривав прийом документів на конкурс на заміщення 6 вакантних посад начальників управлінь Житомирської міської ради. Найменше претендентів на посади начальників управління здоров’я та капітального будівництва.

Про це Житомир.info розповіла начальник відділ кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради Наталія Хабарова.

«На контрольно-аналітичний відділ було 4 кандидати. На посаду начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю було 3 кандидатів. Начальник управління капітального будівництва: до конкурсу дійшов один кандидат, було дві заявки, але напередодні конкурсу один кандидат від участі відмовився. Начальник відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності – 3 кандидати. Начальник управління охорони здоров’я – 2 кандидати. Начальник муніципальної інспекції міської ради – 4. Це на сьогоднішній день, прийом документів завершився, але буває, що саме в день іспита, якийсь із кандидатів відмовляться від участі в конкурсі. Ці кандидати не збільшаться, але вони можуть зменшиться», – зазначила Наталія Хабарова.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада оголосила конкурс і шукає 6 начальників на заміщення вакантних посад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі