Влада

Житомир перестав приймати сміття зі Львова, Садовий подякував і обіцяв забрати своє

17 June 2016, 15:48

Сміття, яке доставлялось зі Львова на житомирський полігон впродовж декількох днів, мер Андрій Садовий забере. Про це міський голова Львова повідомив у офіційному листі до Житомирської міської ради.

«Громада міста Житомира однією з перших запропонувала свою допомогу. Ми цінуємо вашу небайдужість та солідарність з нашою громадою. Розуміємо, що кожне місто України перебуває у складній ситуації у питанні з поводженням ТПВ (сміттям). Незважаючи на це, ви допомагаєте. Попри те, гарантую, що згодом такий самий об’єм ТПВ, які Львів вивозить у ваше місто, буде перевезено на новий постійний львівський полігон», - йдеться у листі Садового, який опублікований на сайті міської ради.

Також Андрій Садовий подякував житомирянам за розуміння та підтримку.

«Це надзвичайно важливо для нас у цей не простий час», - зазначив Андрій Садовий.

Зараз житомирський полігон вже не приймає сміття зі Львова.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня мер Сергій Сухомлин повідомив, що Житомир «підставив плече Львову» і може приймати в день 50-60 тонн сміття, а львівська влада звертаються з проханням про допомогу і до інших міст. Це обурило деяких містян та депутатів міської ради: не зважаючи на запевнення директора КАТП-0628, що сміттєзвалище без проблем може прийняти сміття з Львівщини, ввечері 16 червня кілька десятків людей на околиці Житомира перекрили дорогу сміттєвозам з львівськими номерами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі