Події

У Житомирі на Крошні горів будинок, в якому проживають три сім’ї

23 July 2016, 11:16

23 липня о 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Житомирі горить приватний житловий будинок на три сім’ї.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

Вже через 10 хвилин до місця події прибули вогнеборці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«Було з’ясовано, що вогнем охоплений дах будинку загальною площею 60 кв. м. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло захаращення легкозаймистими речами даху. Першочергово бійці ДСНС провели розвідку на наявність людей в оселі. Далі рятувальники приступили до гасіння пожежі.Керівник гасіння прийняв рішення щодо залучення ще одного відділення вогнеборців та 2 відділень частини спеціальної техніки для ліквідації пожежі та безперебійної подачі води. Загалом до ліквідації надзвичайної події були задіяні 15 чоловік особового складу вогнеборців та 4 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки», - інформує управління.

У прес-службі Житомир.info уточнили, що пожежа сталася на Крошні.

Пожежу локалізовали о 07:03, ліквідували о 08:50. Вогонь знищив 60 кв. м покрівлі та пошкодив деякі речі домашнього вжитку. Обставини події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info,  19 липня цього року в селі. Подолянці Чуднівського району Житомирської області рано-вранці горів дерев’яний будинок, загинула 41-річна жінка.

Фото УДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі