Події

В одному із сіл Житомирської області горів будинок, загинули три людини

21 May 2016, 10:37

Вночі, 21 травня, в дерев'яному житловому будинку в селі Кутище Любарського району Житомирської області сталася пожежа. Рятувальникам зателефонувала сусідка, яка почула тріск шиферу. Виглянувши у вікно, жінка помітила дим всередині житла, розташованого неподалік.

Про це повідомляють на сайту управління ДСНС у Житомирській  області.

«Рятувальники прибули на місце події та встановили, що вогонь охопив кімнати житлового будинку на площі 66 кв.м. та спостерігалось сильне задимлення. Так як, вхідні двері були замкнені, вогнеборці увійшли в оселю через вікно.

Силами бійців ДСНС о 02:25 пожежу було локалізовано, а о 06:30 – ліквідовано. На підлозі біля вікна однієї з кімнат вогнеборці виявили тіло власниці будинку (1934 року народження) та її доньки (1967 року народження). Під час розбирання конструкцій ще в одній із кімнат під уламками рятувальники виявили тіло чоловіка 1961 року народження без ознак життя.

Вогнем знищено майно, перекриття та покрівля. За попередньою інформацією, займання сталося через порушення правил пожежної безпеки при монтажі пічного опалення. При детальному огляді встановлено, що дерев'яне перекриття змонтовано впритул до димового каналу, який в цьому місці вигорів», – йдеться в повідомленні.

Остаточна причина пожежі наразі з’ясовується фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, в селі Житомирської області жінка самотужки намагалася загасити пожежу і отримала опіки рук та обличчя.

Фото з сайту управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі