Економіка

Київська фірма побудує сміттєзвалище на околиці Новограда-Волинського

25 July 2016, 11:07

Новоград-Волинська міськрада Житомирської області збирається за 2,7 млн грн побудувати полігон твердих побутових відходів на території Чижівської сільської ради (урочище Ржатківка) Новоград-Волинського району.

Оголошення про результати проведених у липні 2016 року відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Замовник торгів - управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міськради, джерело фінансування - кошти місцевих бюджетів, предмет закупівлі - будівництво полігону твердих побутових відходів в м. Новоград-Волинському (другий пусковий комплекс).

Участь у тендері взяли три фірми, в тому числі житомирські «Елітбуд - 1» та «АртХаус». До оцінки були допущені ПП «Елітбуд - 1» і ТОВ «Торговий Дім Укрвторресурс» з Києва. Пропозиція киян визнана найвигіднішою - 2 млн 750 тис. грн з ПДВ, що на 850 тис. грн менше від очікуваної вартості (3,6 млн грн).

До переліку робіт по тендеру входять: будівництво дренажної мережі, будівництво полігону (з розробкою ґрунту бульдозером та укладанням геомембрани), влаштування дамби навколо полігону, встановлення  металевої огорожі з колючого дроту, буріння двох свердловин рівня ґрунтових вод, підведення електрики, влаштування переїздів, залізобетонних підпірних стін  та дороги із залізобетонних плит.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2016 року на місці колишнього села Максимівка Новоград-Волинського району школярі разом з громадськістю висадили парк на місці сміттєзвалища. Нещодавно французька компанія «Віолія» підтвердила готовність профінансувати 80% техніко-економічних обґрунтувань на будівництво сучасного сміттєпереробного заводу в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі