Економіка

Влада Житомира шукає підрядника, який утеплить 5 дитсадків за кошти Швейцарського уряду

3 August 2016, 15:22

 Житомирська міськрада проводить тендер на закупівлю робіт з утеплення 5 житомирських дитсадків за програмою з енергоефективності. 

Оголошення про це від 2 серпня розміщене на сайті Житомирської міськради.

Замовник торгів - управління капітального будівництва міськради, предмет – роботи з термоізоляції таких дошкільних навчальних закладів:

ДНЗ №44, вул. Вітрука, 17

ДНЗ №46, провулок Шкільний, 6

ДНЗ №52, вул. Вільский Шлях, 11-а

ДНЗ №56, вул. Гагаріна, 31

ДНЗ №73, вул. Бориса Тена, 82-а.

«Мета даного контракту як частини проекту з енергоефективності в м. Житомир полягає в термореабілітації п’яти (5) дошкільних навчальних закладів. Енергоефективність цих об’єктів має бути покращена шляхом ізоляції зовнішніх стін, фундаменту, даху та підвалів, заміни вікон та заміні/покращенні існуючої системи опалення, влаштування теплового пункту», - йдеться в умовах тендеру.

Також зазначено, що процедури закупівлі мають відбуватися згідно зі швейцарськими правилами закупівель, виплати будуть зроблені  в валюті контракту (швейцарські франки), мови тендерних пропозицій - українська й англійська. Термореабілітація для всіх п’яти ДНЗ має бути завершена протягом 18 тижнів.

На сайті мерії вказується, що дане оголошення спрямоване на поширення інформації щодо відкритого тендеру серед потенційних місцевих українських учасників. Для ознайомлення з оригінальним оголошенням користувачів запрошують перейти на портал  державних закупівель Швейцарської Конфедерації www.simap.ch.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році влада Житомира підписала меморандум зі Швейцарією щодо реалізації проекту з енергоефективності, в рамках якого місто отримає більше 300 млн грн грантових коштів, зокрема - на комплексну енергоефективну реновацію 5 дитсадочків. Днями стало відомо, що в Житомирі демонтували склопакети в 6 дитсадках, де втілюється проект НЕФКО з утеплення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі