Суспільство

Дорожники відзвітували про ремонт шляхів у Бердичівському районі та на трасі Виступовичі-Житомир

11 August 2016, 11:53

Триває середній поточний ремонт шляхопроводу у Бердичівському районі Житомирської області, що на автодорозі М-21.

Про це 11 серпня Житомир.info повідомила прес-служба Служби автодоріг у Житомирській області.

«На шляхопроводі у селі Осикове після проведення робіт з гідроізоляції влаштовано шар асфальтобетонного покриття. Зараз ведуться роботи з укріплення конусів, влаштування металевого бар'єрного та перильного огороджень», - інформує САД.

Ремонт шляхопроводу в Осиковому:

За повідомленням прес-служби, три механізми "Madpatcher" швидкими темпами виконують роботи з усунення дефектів на дорожньому полотні шляху державного значення Р-28.

«Відновлення дорожнього одягу на автодорозі Виступовичі-Житомир посилене, зважаючи на численні звернення громади. На даний час вже ліквідовано 800 квадратних метрів ямковості, роботи ведуться на 75-77 кілометрах автомобільної дороги», - повідомляє служба автодоріг.

Пневмо-струменеві механізми ліквідовують ямковість на автодорозі Виступовичі-Житомир:

Прес-служба також звітує про ремонт на трасі Житомир – Могилів-Подільський:

«На попередньо відфрезерованій ділянці шляху Житомир – Могилів-Подільський (км 34+200 - 33+100) підрядною організацією розпочато влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Заплановані роботи проводяться в межах середнього поточного ремонту.
Під час обстеження виконання робіт начальник Служби автомобільних доріг в Житомирській області Олег Антонюк провів виробничу нараду», - інформує САД.

Ремонт автодороги М-21. Усі фото - САД в Житомирській області:

Як повідомляв Житомир.info, на ремонт мосту через рівчак на автодорозі Житомир – Чернівці (біля села Рудня Пошта Житомирського району) збираються витратити 3,6 млн грн. У 2016 році Житомирській області на ремонт доріг виділено 200 мільйонів гривень, зокрема, на ремонт траси Житомир-Могилів-Подільський та трьох мостів на трасі Житомир-Чернівці. На обстеження мостів та шляхопроводів у Житомирській області збиралися потратити майже 560 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі