Економіка

На обстеження мостів та шляхопроводів у Житомирській області збираються потратити майже 560 тис. грн

5 July 2016, 11:05

Служба автомобільних доріг у Житомирській області Держагентства автомобільних доріг України у червні цього року провела тендер на закупівлю послуг із паспортизації та обстеження експлуатаційного стану мостів та шляхопроводів (шляхопро́від — інженерна споруда мостового типу над іншою дорогою (залізницею) в місці їх перетину) на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення Житомирської області.

Оголошення про результати відкритих торгів 4 липня розмістили на сайті Державних закупівель.

Очікувана вартість закупівлі становила 960,7 тис грн. У тендері взяли участь 5 київських та одне дніпропетровське підприємство, до оцінки були допущені пропозиції чотирьох із них.

Переможцем конкурсних торгів визнане ПП «Науково-виробнича фірма «Мостопроект» з Києва, яка запропонувала комплекс робіт з остеження мостів на 400 тис. грн дешевше від очікуваної вартості – за 558,7 тис. грн (без ПДВ).

У технічному завданні вказано, що метою роботи з паспортизації та обстеження мостів є «визначення фактичного технічного стану споруд, роботи під навантаженням мостів з метою визначення умов та залишкового ресурсу для подальшої їх експлуатації».

Паспортизацію та обстеження мостів необхідно виконати для споруд на таких дорогах:

Н-03  Житомир – Чернівці, (9 споруд);

Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище, (1 споруда);

Р-28 Виступовичі (на м. Мозир) – Житомир (через м. Овруч), (9 споруд);

Р-32 Кременець – Біла Церква – Ржищів, (4 споруди);

Р-49 Васьковичі - Шепетівка, (12 споруд);

Т-06-14 Глибочиця – Станишівка через Калинівку, Клітчин, (3 споруди);

Т-06-15 /М-07/ - Лугини, (1 споруда);

Т-06-18 Залужне - Романів, (1 споруда);

Т-23-09 Шепетівка – Чуднів - Бердичів, (1 споруда);

С 060904 Коростишів - /Київ – Чоп/ через Козіївку, Городське, Новогородецьке (1 споруда), загалом 42 споруди загальною довжиною 796,35 погонних метрів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2016 року Служба автодоріг попередила водіїв про ремонт мосту через річку Случ на під’їзді до Новограда-Волинського. Нещодавно у САД в області змінився керівник - службу очолив старий-новий начальник Олег Антонюк. Попереднього керівника звільнили через завищення на 100 млн грн вартості ремонту ділянки дороги і порушення технології його проведення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі